Implantaat

Tandartsenpraktijk Rotterdam
implantaat

Implanteren + kroon vanaf  €1150,- van Duitse merk.

We zijn begonnen met implanteren in onze praktijk. We werken samen met een tandheelkundige ziekenhuis in Istanbul genaamd dentadent vanwege deze samenwerking met onze kaakchirurg collega dr. N. K. Ayhan hebben we de prijs voor implantaat kunnen verlagen vanaf €1150,- per implantaat plus kroon. Het implanteren gebeurd bij ons op de praktijk alle voor- en nazorg.

Werkwijze implantaat

 1. Controle door middel van een CBTC röntgen dat is een 3-D röntgen. Dit wordt genomen om de behandelde plek nauwkeurig in kaart te brengen. Met deze methode kan je de dikte en de hoogte van de bot zien. Dit wordt mede gebruikt om te zien of er extra bot of sinuslifting nodig is. Je ziet de kaak in 3-D formaat anders dan een OPG wat 2-D is.
 2. Deze foto wordt naar de behandelende arts verstuurd zodat hij op de hoogte wordt gehouden van de situatie.
 3. Het mond wordt na goedkeuring van de patiënt implantaat klaar gemaakt. Dat wil zeggen een grondige gebitsreiniging indien dit nodig om zo min mogelijk bacteriën in de mond te hebben om de slagingskans van de operatie te verhogen.
 4. De behandelde arts komt naar de praktijk om zo de behandeling uit te voeren en de implantaat te plaatsen.
 5. Na 10 dagen wordt de patiënt terug geroepen om de hechtingen eruit te halen en nogmaals na te kijken of alles goed is verlopen.
 6. Na twee á drie maanden wordt een afspraak ingepland om de healing abutment “dop” te zetten zodat de tandvlees om de implantaat goed gaat zitten.
 7. Wanneer deze behandeling achter de rug is dan over twee weken wordt er een afspraak gepland om afdrukken te nemen voor een kroon. Deze is vaak binnen 10 dagen klaar en wordt daarna geplaatst.

Deze totale behandeling duurt ongeveer 3,5 maanden en je kan de kunstmatige tand weer als je oude tand/ kies gebruiken.

Implantaat

€1150
 1. Implanteren + kroon
 2. Controle door middel van een CBTC röntgen
 3. Behandeling duurt ongeveer 3,5 maanden
 4. Garantie!
implantaat
Bel voor informatie

(010) 243-0841

(010) 243-0842

 • Korte wachtlijsten
 • Kwaliteit en Veiligheid
 • Ruime ervaring