Wat wij u kunnen bieden

ONZE DIENSTEN

Persoonlijke aandacht en service. Wij helpen om uw gebit gezond te houden.


Tanden

ESTETISCH


Wittere tanden is iets wat veel mensen willen, maar door twijfels, en misschien ook schaamte laten zij zich weerhouden om dit aan hun tandarts te vragen.


Lees meer

Wanneer je extra nodig hebt

IMPLANTATEN


Een implantaat lijkt op een titanium schroefje en is te vergelijken met een kunstwortel, welke op de plaats gezet kan worden van de wortel van de tand of kies


Lees meer

Cosmetisch

PREVENTIE


Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij preventie. U kent vast het gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen’. Dat geldt ook voor uw gebit.


Lees meer

Nog beter zichtbaar

3D RÖNTGEN


De 3D rontgen ook wel CBCT (Cone Beam-ComputerTomografie) geeft een duidelijker beeld dan een normale rontgen. Met deze opnamen kan je de hele kaak in kaart brengen.


Lees meer


Pijnloos behandelen

LASER BEHANDELING


De Picasso laser is een Diode laser. Deze laser is een zogenaamde tissue-laser, wat de laser geschikt maakt voor verschillende tandheelkundige behandelingen.


Lees meer

Extra stevig

KROON/ BRUG


Een kroon is een kunsttand- of kies die over je eigen tand of kies wordt gezet. Een kroon van verschillende materialen worden gemaakt. Doordat een kroon op maat gemaakt wordt, ziet het er natuurlijk uit en past het mooi bij je gebit.


Lees meer

Ontspannen

LACHGASSEDATIE


Lachgassedatie is een veilige methode, waarbij de patiënt steeds bij bewustzijn blijft. De behandelmethode is met name geschikt voor angstige kinderen, die goed aanspreekbaar zijn, maar de tandheelkundige situatie niet goed aankunnen of angstig reageren op de tandheelkundige behandeling.


Lees meer

Hygiene staat op nummer 1

STERILISATIE


Hygiëne staat hoog in de vaandel bij ons in de praktijk. Dagelijks worden er instrumenten gebruikt bij verschillende patiënten. Het is daarom heel erg belangrijk dat deze instrumenten na elke behandeling steriel wordt gemaakt.


Lees meer

Hoe wij werken

ONS PROCESWat we doen

WIJ GEVEN OM UW GEBIT


In onze praktijk staat de aandacht voor uw gebit voorop. U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van al onze medewerkers.


Wij geven u

MEDISCHE ZORG


Wij streven naar een langdurige tandarts – patiëntenrelatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Wij proberen voor iedere patient een behandelplan te maken dat past bij de wensen van patiënt.


Wij bieden professionele

MEDISCHE BEHANDELINGEN


Ons doel is om binnen de mogelijkheden en wensen van de patiënt, een zo duurzaam mogelijke situatie te creëren door gebruik te maken van hoogwaardige lichaamsvriendelijke materialen

Ontdek meer

MEER DIENSTEN


T-SCAN


De T-Scan Novus. Dit revolutionaire apparaat zorgt ervoor dat de tandarts een digitale registratie van uw beet kan afnemen, waardoor veel zaken in kaart worden gebracht.


SPOEDAFSPRAAK


U wordt verzocht eerst het spoednummer van de kliniek te bellen op 010 – 455 21 55 voordat u naar de Tandartsenpost toe komt.WORTELKANAAL


Een wortelkanaalbehandeling kan om verschillende redenen uitgevoerd worden. Een veel voorkomende situatie is die met hevige kiespijn.


MICROSCOOP


Met de behandelmicroscoop krijgt de tandarts tijdens een behandeling een beter zicht op het werkgebied in de mond van de patiënt.


Tandartsenpraktijk Rotterdam

Over ons

Wij verrichten al sinds 1998  de meest voorkomende behandelingen zelf en hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde. In onze praktijk staat uw aandacht voor u en uw gebit voorop.

Meer informatie

Medische gegevens

Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties en afwijkingen.

Volg ons via

Social Media

Voor de meest actuele acties, informatie kunt u ons ook volgen via Social MediaChat openen
Whatsappen met ons?
Hallo!
Kunnen wij u ergens bij helpen?