Behandelingen

Algemene tandheelkunde

Onze algemene tandheelkundige behandelingen omvatten een breed spectrum aan diensten die gericht zijn op het behoud en herstel van uw mondgezondheid. Enkele van onze meest voorkomende behandelingen zijn:

Eerste bezoek

Bij Tandartsenpraktijk Rotterdam verwelkomen we nieuwe patiënten graag voor hun eerste bezoek. Hier is hoe het proces verloopt:
Wanneer je ons belt of ons online inschrijfformulier invult, plannen we een afspraak voor je in om je in te schrijven. Bij je bezoek aan onze praktijk nemen we de tijd om al je persoonlijke gegevens vast te leggen en je officieel in te schrijven als nieuwe patiënt.
Vervolgens plannen we je eerste afspraak voor een grondige controle van je gebit. Tijdens dit bezoek neemt onze tandheelkundige professional de tijd om je gebit te onderzoeken en eventuele specifieke zorgen te bespreken. We luisteren naar jouw wensen en behoeften op het gebied van mondgezondheid.
Indien gewenst kunnen we tijdens dit eerste bezoek ook een grondige gebitsreiniging uitvoeren. Als er verdere behandelingen nodig zijn, plannen we samen een vervolgafspraak in. Als alles in orde is, plannen we een controleafspraak over zes maanden om ervoor te zorgen dat je mondgezondheid optimaal blijft.
Bij Tandartsenpraktijk Rotterdam staat jouw mondgezondheid voorop en streven we ernaar om een zorgzaam en efficiënt proces te bieden, van inschrijving tot je eerste bezoek en verder. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te werken aan een gezonde glimlach!


Halfjaarlijkse controles

Onze tandheelkundige controles zijn ontworpen om uw mondgezondheid te bewaken en te handhaven. Tijdens deze grondige controles onderzoeken we uw mond op tekenen van tandbederf, controleren we de gezondheid van uw tandvlees, voeren we uitgebreide tests uit, zoals röntgenfoto’s indien nodig, en evalueren we de algehele conditie van uw gebit. Het regelmatig plannen van deze controles helpt om potentiële problemen vroegtijdig op te sporen en te behandelen, waardoor uw mondgezondheid optimaal blijft


Mondhygiëne-advies

Onze toegewijde professionals staan klaar om uitgebreid advies te geven over het handhaven van een uitmuntende mondhygiëne. We bieden niet alleen begeleiding over tandenpoetsen en flossen, maar geven ook inzicht in aanvullende mondverzorgingspraktijken die u thuis kunt toepassen om uw mondgezondheid te optimaliseren.


Wortelkanaal
behandelingen

Een wortelkanaalbehandeling kan noodzakelijk zijn wanneer het binnenste van de tand ontstoken raakt. Onze ervaren tandartsen voeren deze complexe procedure uit met precisie en zorgvuldigheid. Hierbij wordt het geïnfecteerde weefsel verwijderd, waardoor uw tand behouden blijft en verdere complicaties worden voorkomen


Vullingen

Bij tandbederf bieden wij hoogwaardige vullingen aan om de functionaliteit en esthetiek van uw tanden te herstellen. Onze tandartsen gebruiken moderne materialen die duurzaam zijn en naadloos aansluiten op uw natuurlijke tandkleur, waardoor uw glimlach niet alleen gezond, maar ook esthetisch aantrekkelijk blijft.


Tandvlees
behandelingen

Een gezond gebit begint met gezond tandvlees. We bieden diverse behandelingen aan om tandvleesaandoeningen te behandelen en uw tandvleesgezondheid te herstellen. Door middel van professionele zorg en advies streven we ernaar om uw tandvlees in optimale conditie te houden.


Tandsteen-
verwijdering en
gebitsreiniging

Het verwijderen van tandsteen en professionele reiniging zijn essentieel voor het behoud van een gezonde mond. Zelfs met zorgvuldige dagelijkse mondhygiëne kunnen tandsteen en tandplak zich ophopen. Onze deskundige tandhygiënisten gebruiken geavanceerde technieken om tandsteen te verwijderen en tandplak te reinigen, wat de ontwikkeling van tandvleesaandoeningen helpt voorkomen en uw glimlach gezond en stralend houdt. We voorzien u tevens van advies over het handhaven van een effectieve mondhygiëneroutine thuis.


Tandextracties

Als een tand niet te redden is door ernstige schade of andere complicaties, kan een tandextractie noodzakelijk zijn. Onze deskundige tandartsen voeren deze ingreep met zorg uit en bieden gedetailleerde nazorginstructies om een comfortabele en vlotte genezing te bevorderen.


Second Opinion

Soms is een frisse kijk op tandheelkundige diagnoses of voorgestelde behandelingen nodig. Daarom bieden we second opinion aan voor patiënten die behoefte hebben aan een objectief perspectief op hun mondgezondheid. Ons ervaren team zal een grondige evaluatie uitvoeren om u in staat te stellen weloverwogen beslissingen te nemen over uw zorgtraject.

Ons doel is niet alleen om tandheelkundige problemen op te lossen, maar ook om samen te werken met onze patiënten om een solide basis voor een levenslange mondgezondheid te leggen. We streven ernaar om een comfortabele, gastvrije omgeving te creëren waar uw tevredenheid en welzijn centraal staan.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of voor meer informatie over onze algemene tandheelkundige behandelingen. Wij kijken ernaar uit om voor uw glimlach te zorgen


Chat openen
Whatsappen met ons?
Hallo!
Kunnen wij u ergens bij helpen?