Diensten

Implantologie & Kaakchirurgie

Ontdek onze hoogwaardige implantologie- en kaakchirurgiediensten voor duurzame oplossingen bij ontbrekende tanden en complexe mondproblemen. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden van diagnostiek tot herstel, met zorgvuldige aandacht voor uw mondgezondheid.


Wat is implantologie?

Implantologie is een gespecialiseerd gebied van de tandheelkunde dat zich richt op het plaatsen van tandheelkundige implantaten, kunstmatige tandwortels, in de kaak om ontbrekende tanden te vervangen. Deze implantaten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals titanium en bieden een stevige basis voor kronen, bruggen of zelfs volledige gebitsprothesen. Met behulp van geavanceerde technieken kunnen implantologen op maat gemaakte oplossingen bieden die zowel functioneel als esthetisch perfect zijn, waardoor patiënten weer vol vertrouwen kunnen glimlachen.

Verbeterde kauwkracht 

Implantaten herstellen niet alleen het uiterlijk van een glimlach, maar verbeteren ook de functionaliteit bij het kauwen, waardoor patiënten weer van hun favoriete voedsel kunnen genieten.


Behoud van
botstructuur

Door implantaten in de kaak te plaatsen, wordt botverlies voorkomen en wordt de gezonde structuur van de kaak behouden.


Verbeterd zelfvertrouwen

Herstelde tanden en een verbeterd uiterlijk dragen bij aan een verbeterd zelfbeeld en zelfvertrouwen bij patiënten.


Consult & Prijsopgave

Ontvang een grondige beoordeling van uw mondgezondheid tijdens uw eerste bezoek, waarbij ons team het implantatieproces toelicht en uw individuele behoeften in kaart brengt. Na het consult ontvangt u een duidelijke prijsopgave, waardoor u vol vertrouwen kunt beslissen over uw behandeling, met volledige ondersteuning van ons toegewijde team bij eventuele vragen of zorgen.


Plaatsing van implantaten

Zodra u akkoord gaat met het behandelingsplan, plannen we de afspraak voor het plaatsen van de implantaten. Tijdens deze procedure zal ons ervaren team de implantaten in uw kaak plaatsen. We streven naar het minimaliseren van eventuele ongemakken en zorgen voor een comfortabele ervaring.


Genezingstijd

Na het plaatsen van de implantaten begint het genezingsproces. Gedurende 3 maanden zullen de implantaten in uw kaakbot integreren en een stevig fundament vormen voor de toekomstige kroon.


Plaatsen van kroon

Zodra de implantaten volledig gehecht zijn, plannen we de laatste fase van de behandeling: het plaatsen van de kroon, brug of prothese. Deze kroon, burg of prothese is speciaal ontworpen om naadloos in uw glimlach te passen, qua kleur en vorm, en zal worden bevestigd op de geïmplanteerde basis.


Klikgebit

Een klikgebit, ook bekend als een klikprothese of implantatenprothese, is een gebitsprothese die met behulp van implantaten in de kaak wordt vastgeklikt. In plaats van volledig afhankelijk te zijn van de natuurlijke vorm van het kaakbot of van kleefmiddelen, worden implantaten chirurgisch in het kaakbot geplaatst. De prothese wordt vervolgens op deze implantaten vastgeklikt, waardoor een stabiele en comfortabele oplossing ontstaat. Dit resulteert in een betere retentie, functionaliteit en esthetiek in vergelijking met traditionele losse gebitsprotheses. Klikgebitten worden vaak gebruikt bij patiënten die tanden hebben verloren en op zoek zijn naar een meer permanente en stevige prothetische oplossing.


Chat openen
Whatsappen met ons?
Hallo!
Kunnen wij u ergens bij helpen?