Klachtenregeling

Bij Tandartsenpraktijk Rotterdam streven we ernaar om hoogwaardige zorg te bieden aan al onze patiënten. Mocht je echter niet tevreden zijn met onze dienstverlening, dan bieden we een gestructureerde klachtenprocedure om tot een oplossing te komen.

Contact opnemen

Als je een klacht hebt, moedigen we je aan om direct contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch tijdens onze openingstijden of via e-mail. We willen graag naar je luisteren en samen met jou tot een oplossing komen.

Klachten
behandeling

Na ontvangst van je klacht, zullen we deze serieus nemen en een grondig onderzoek uitvoeren. Ons team streeft ernaar om zo snel mogelijk te reageren. We willen de situatie begrijpen en samen met jou werken aan een passende oplossing.

Externe bemiddeling

Indien je niet tevreden bent met de afhandeling van je klacht door onze praktijk, heb je het recht om contact op te nemen met de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT). Zij kunnen als neutrale bemiddelaar optreden tussen jou en onze praktijk.

Feedback

Jouw feedback is waardevol voor ons. Het helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren. Zelfs als een klacht is opgelost, waarderen we het als je ons laat weten hoe je de afhandeling ervaren hebt.

Chat openen
Whatsappen met ons?
Hallo!
Kunnen wij u ergens bij helpen?